Dette er en opstart på en blog, der følger firmaet E Avantgarde. Virksomhedens interne processer vil blive beskrevet, og hvordan virksomheden ønsker at fremstå eksternt. Dette indslag omhandler en virksomhedsbeskrivelse om E Avantgarde.

E Avantgarde tilbyder vi tøj af et stilfuldt design med mange moderne detaljer, der passer til en kasuel og trendy kvinde, der ønsker at signalerer en bevidst og rå stil, som adskiller sig fra den generelle tøjstil. Vores kollektioner er siden starten i 2003 blevet modtaget med stor entusiasme, hvilket har givet os mulighed for at etablere os i 8 lande. Vi anvender en indirekte distribution med distribuering gennem et udvalg af fysiske butikker, som vi arbejder tæt sammen med, og derved sikrer vi, at de udtrykker de samme værdier som vi også står for.

Vores produktion foregår gennem vores egne produktionsfaciliteter, der er placeret i Polen. Dette giver os 100% kvalitetskontrol af produkterne gennem hele produktionen. Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores produktportefølje, da vi ønsker at tilfredsstille vores kunder med produkter af høj kvalitet – der i øvrigt er EU-stemplet. Vores produkter er designet af vores højt kvalificerede de-signere, der også tager højde for nye trends og den moderne udvikling i modebranchen. Visse de-taljer som lynlås og en generelt rå stil med mange detaljer er udbredt i hele vores sortiment. Der-udover har vi også asymmetriske detaljer, der gør, at kvinden fremstår stilbevidst og unik i sit tøj-valg.

Vores medarbejdere er omhyggeligt udvalgt, så de er kvalificeret til at arbejde sammen med gruppen og samtidig have de kvalifikationer, der passer til sin jobbeskrivelse. Vi har altid lyst til at udvikle os som helhed, og derfor lægger vi stor vægt på videreuddannelse med forskellige kurser, som fx øvelser med samarbejde, så vi kan arbejde bedre sammen som en gruppe.

Som producent af kvinde tøj er vi stolte af at kunne sige, at vi støtter en række forskellige organi-sationer som fx “Støt Brysterne”, som er en dansk kampagne, der støtter brystkræft. Vi føler, at alle er ansvarlige og bør hjælpe disse organisationer, der prøver at gøre en forskel.

I fremtiden vil denne blog indeholde bl.a. evalueringer af tekstilstof og højkvalitetsproduktion, og hvorfor man som forbruger bør fokusere på kvaliteten i sit tøjvalg. Vi er anerkendt af OEKO-TEX, hvilket angiver, at vores tøj er blevet testet og godkendt af et internationalt og anerkendt brand, der har specialiseret sig i kvalitetskontrol.

Tak fordi du læste med. Du er velkommen til at stille os spørgsmål. Du enten kan kontakte os via hjemmesiden eller på vores sociale medier. Vi håber du vil læse med næste gang. Hvis du har for-slag til fremtidige indslag på bloggen, er du velkommen til at kontakte os.

0
    0
    Din kurv
    Your cart is empty