Vilkår og betingelser

ANSVAR

Handel på E Avantgarde kan kun finde sted, hvis brugeren erklærer sig indforstået med de betingelser og vilkår, der gælder for handel hos e Avantgarde. For at handle hos E Avantgarde skal brugeren være fyldt 18 år.

E Avantgarde, herunder ejere, ledere og ansatte samt samarbejdspartnere, leverandører og andre involverede parter kan ikke garantere, at E Avantgarde til hver en tid vil være fejlfri og i fuld funktion. E Avantgarde kan ikke drages til ansvar for resultater, der er afstedkommet ved brug af e-avantgarde.dk, såsom problemer med internetforbindelse eller opkobling samt ved anvendelse af ikke-tidssvarende computere eller programmer. E avantgarde kan ikke drages til ansvar for problemer såsom forsinkelser eller virus, der er opstået som følge af brug af e-mail eller downloads. E avantgarde tager forbehold for enhver form for fejl, unøjagtighed eller uaktualitet, der kan være opstået i forbindelse med opdatering og upload på e-avantgarde.dk.

E-avantgarde er underlagt de til enhver tid gældende love og regler om produktansvar i Danmark og EU.

ORDREBEKRÆFTELSE OG BETALINGORDERING & PAYMENT
Når du har valgt de varer du vil købe og placeret dem i din indkøbskurv, skal du udfylde dine personlige oplysninger navn, adresse samt betalings oplysninger. Kort efter at du har lavet din bestilling, modtager du en bekræfter på e-mail, at din ordre er placeret. Vi tager forbehold for trykfejl og udsolgte varer.
E Avantgarde accepterer følgende kreditkort: VISA/Dankort. Beløbet vil ikke blive trukket på din konto før ordren forlader vores lager. Alle priser er i danske kroner eller euro og er inkl. 25% moms, medmindre pakken bliver sende uden for EU eller du er en forhandler. Se nedenfor under afsnittet TOLD OG SALGS MOMS.

FORSENDELSER I DANMARK

Forsendelser i Danmark bliver sendt med GLS (undtagen Grønland) og bliver leveret hos vores forhandler/butik i nærheden af ​​dig eller den forhandler du har valgt. Levering ca. 1-3 hverdage.

INTERNATIONAL FORSENDELSE

Vi sender til følgende lande:

Norge, Sverige, Storbritannien, Tyskland, Holland, Frankrig, Belgien, Luxembourg, Polen, Finland, Færøerne

Alle forsendelser i udlandet leveres af UPS og sendes som en forsikret pakke.

Levering i Europa er ca. 2-5 hverdage.

Levering uden for Europa er ca. 3-5 arbejdsdage.
Vi forsøger vores bedste at sende din pakke hurtigst muligt, men vær opmærksom på, at du i forbindelse med ferie eller salgskampagner kan opleve forsinket levering.

TOLD OG SALGS MOMS

Hvis din ordre er lavet fra et EU- land, skal du betale dansk told og moms (forhandler betaler ikke moms), men intet toldgebyr. Dette er i overensstemmelse med toldpolitikker vedrørende salg inden for EU. Hvis din ordre dog er placeret uden for EU, skal du ikke betale dansk told og moms, men du skal muligvis betale yderligere skat og afgifter i bestemmelseslandet. E Avantgarde er ikke ansvarlig for disse eller for gebyrer, der opkræves af toldmyndighederne. Transportøren vil kontakte dig i tilfælde af ekstra gebyrer eller toldklarering. Dette kan forsinke leveringen. Vær opmærksom på, at det er dit ansvar at betale for disse ekstra gebyrer.

RETURNSRETURVARER  

E Avantgarde acceptere returnering senest 14 dage efter modtagelsen af varerne. Angiv grunden til dit returnering og hvad du af en eller anden årsag ikke tilfreds med dit køb, kan du naturligvis returnere dine varer, blot dette sker inden 14 dage efter din modtagelse af varen. Hvis du vælger at returnere en vare, og årsagen til returneringen ikke er en fejl begået af E Avantgarde, står du selv for forsendelsesomkostningerne.

Ved returnering skal du vedlægge en kopi af den oprindelige følgeseddel/faktura, som du har modtaget med dine varer.

Produktet skal være intakt og i ubrugt stand. Vi refunderer ikke pengene for brugte eller beskadigede. Vi accepterer ikke varer, der er blevet slidt, ændret eller vasket. Den originale hangtag skal også være intakt. Har du sendt en vare retur til ombytning eller retur for at få pengene tilbage, og vi vurderer, at varen har været brugt, kan vi ikke tage den retur. Tøj skal prøves, når du ikke sveder, lugter af parfume osv. Her står du selv for fragtudgifterne retur til dig. Så snart vi har modtaget de returnerede varer, og de er blevet godkendt af vores kvalitetskontrol, vil vi kreditere din konto / kreditkort. Vi krediterer kun det kort, der blev brugt til at købe varerne Bevar venligst din post kvittering som et bevis på at pakken blev send. Du er ansvarlig for returudgifterne. Vi accepterer kun returneringer, når de sendes med original kvittering.   

REKLAMATIONSRET

Alle E Avantgarde produkter er omfattet af Danske købe lov, hvilket giver dig 24 måneder til at klage over en vare. Som kunde kan du klage over defekter og mangler der opstår inden for 24 måneder efter købet. Men hvis de fejl og mangler skyldes uagtsom brug, er en manglende vedligeholdelse, eller simpelthen på grund af normal slitage er din ret til at klage givet afkald. I tilfælde af en klage eller en manglende levering kan du kontakte os direkte på telefon +45 70261313 eller send en mail til: mail@e-potempa.dk

E Avantgarde dækker normale forsendelsesgebyrer i tilfælde af rimelige klager, men vær opmærksom på at du skal kontakte webshoppen om defekter og mangler, inden du sender den tilbage til os.

RETURNERINGANVISNING

Varen sendes til følgende adresse:

E Avantgarde ApS

Bornholmsvej 10

7400 Herning

Denmark

 

Kvittering for returnering af dine bør gemmes som bevis herfor.